Beşiktaş'tan Burak Yılmaz kararı

Beşiktaş'ta rota yeniden Burak Yılmaz...

Beşiktaş yönetimi golcü arayışları kapsamında Burak Yılmaz’ı kadroya dahil edebilmek için öncelikli olarak Alvaro Negredo ile yollarını ayırmayı hedefliyor. Golcü oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesine rağmen Negredo ile yolların ayrılması gerektiği için bekleme kararı alındı.

Önce Negredo gidecek

Yeni sezonda akıllı küçülme politikası kapsamında mali disiplinden taviz vermek istemeyen yönetim, kadroda düşünülmeyen ve kulüpten yıllık 4.3 milyon Euro kazanan Alvaro Negredo ile önce yolları ayırmaya çalışacak. Yönetim, İspanyol forvet ile vedalaşır vedalaşmaz Burak için girişimlerini hızlandıracak.

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ı transfer edecek mi ?

Trabzonspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan golcü oyuncu da bonservis sorununu kendisi çözüp Beşiktaş’a gelmeye çalışacak. Öte yandan taraftarların bir kısmının istemediği oyuncu konusunda ise yöneticiler, “Burak’a şu anda hiç kimsenin itirazı yok. Ancak onun gelmesi için, Negredo’nun mutlaka gitmesi lazım. Bu konuda görüşmelerimiz var. Eğer olumlu sonuçlanırsa, Burak’a kapımız her zaman açıktır” şeklinde görüş belirtiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI