Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'a yeni teklif

Beşiktaş’ta ocak ayı yaklaşırken golcü arayışları kapsamında ismi ilk sıralarda yer alan Burak Yılmaz için önerilen rakam belli oldu.

Beşiktaş’ta ocak ayı yaklaşırken golcü arayışları kapsamında ismi ilk sıralarda yer alan Burak Yılmaz için önerilen rakam belli oldu. Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncunun Başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdiği ve Başkan’ın da ‘Sen bonservisini al. Gerisini hallederiz’ şeklinde bir diyalog geçtiği öne sürülmüştü.

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ı transfer edecek mi ?

Bu sezon forvette hattında büyük sıkıntılar yaşayan ve kadrosundaki golcülerin performansından memnun olmayan Siyah-beyazlılar, golcü arayışlarına hız verdi. Devre arasında Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek’ten en az ikisiyle yollarını ayırmaya planlayan transfer komitesi üyeleri, Şenol Güneş’in de onay verdiği Burak için girişimlerine devam ediyor. Sezon başında da gündeme gelen golcü oyuncunun transferi o günlerde gerçekleşmemişti.

Son teklif 1.8 milyon Euro

Yeşişafak’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak’tan bordo-mavili kulüpten alacaklarına karşılık bonservis sorununu kendisinin çözmesini istedi. Tarafların sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda karşılıklı olarak beklentilerini masaya yatırdıkları belirtildi. Trabzonspor’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Burak, sezon başına 3 milyon 550 bin Euro nakit ücret alıyor. Siyah-beyazlıların ise oyuncuya sezonun ikinci yarısı ile gelecek sezonu kapsayan ve 2020-2022 sezonu için de opsiyon içeren bir sözleşme sundukları, yıllık ücret olarak 1.8 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Burak’ın düşünmek için süre istediği belirtilirken, teknik direktör Şenol Güneş’le çalışacak olmanın yanı sıra Avrupa’da oynama ihtimalinin bulunmasının da oyuncunun siyah-beyazlılara olumlu yaklaşmasında önemli etkenler olduğu kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI