Beşiktaş'tan Bursa'ya farklı tarife

Basketbol Süper Ligi‘nin 8. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor karşısında 80-59’luk skorla kazandı.

Basketbol Süper Ligi‘nin 8. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor karşısında 80-59’luk skorla kazandı.

Beşiktaş Sompo Sigorta bu sonuçla 8. maçındaki 3. galibiyetini, Frutti Extra Bursaspor ise 4. mağlubiyetini aldı.

Basketbol Süper Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, hafta içinde kazandığı Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, ligde de hız kesmedi ve Bursaspor karşısında nefes aldı.

Siyah-beyazlılar, aynı zamanda BSL’de 3 maç aradan sonra kazandı.

Dengeli başlayan maçın ikinci çeyreğiyle birlikte savunmada kemerleri sıkmaya başlayan Beşiktaş, hücumda da ritmini buldu ve soyunma odasına 42-27’lik üstünlükle gitti. Üçüncü çeyrekte rakibine dönüş şansı tanımayan ev sahibi ekip, son çeyreğe girilirken skoru 66-47 yaptı.

Son çeyreğe iyi başlayan Bursaspor, ilk 3 dakika geride kalırken 66-56’lık skorla farkı bir anda 10’a kadar çekti. Kalan sürede kontrolü tekrar eline alan Beşiktaş, sonuca rahat gitti ve maçtan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Sompo Sigorta‘da Burak Can Yıldızlı 13 sayı-4 ribaunt yaparken, İsmet Akpınar 16 sayı-2 asist, Shaq McKissic 14 sayı-3 asist, Jordan Theodore 8 sayı-6 asist, James McAdoo 14 sayı-13 ribaunt ve Toddrick Gotcher 9 sayı-3 ribaunt yaptı.

Frutti Extra Bursaspor‘da Chris Jones 16 sayı-2 asistle oynarken, Allerik Freeman 12 sayı-1 ribaunt, Perry Jones 10 sayı-5 ribaunt, Gabriel Olaseni 9 sayı-11 ribaunt ve Ender Arslan 6 sayı-2 asistle oynadı.

1. Periyot: 18-16
2. Periyot: 24-11
3. Periyot: 24-20
4. Periyot: 14-12

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI