Beşiktaş'tan Celtic'e...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta ayrılacak oyuncular da netleşmeye başladı.

Celtic, Beşiktaş'tan Daniel Amartey'i Transfer Etmek İstiyor

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta ayrılacak oyuncular da netleşmeye başladı. İskoç devi Celtic, siyah beyazlı takımın başarılı stoperi Daniel Amartey'i kadrosuna katmak istiyor.

Brendan Rodgers Eski Öğrencisini Yeniden İstiyor

Sunsport'ta yer alan habere göre, Celtic teknik direktörü Brendan Rodgers, Leicester City'den eski öğrencisi olan Amartey'in transfer edilmesi için yönetime baskı yapıyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Ganalı stoperi kadrosuna katmak isteyen Celtic, oyuncunun tercihini Beşiktaş'tan yana kullanması nedeniyle başarılı olamamıştı.

Beşiktaş Zorluk Çıkarmayacak

Haberde, Beşiktaş'ın bu transferde İskoç ekibine zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. 29 yaşındaki stoper, bu sezon 27 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Orta sahada da görev yapabilen Amartey'in performansı, Celtic'in ilgisini çekmeye devam ediyor.










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI