Beşiktaş'tan çifte transfer bombası

Beşiktaş, Chadli ve Kagawa'nın tranfserini bitirmek istiyor.

Beşiktaş’ın uzun zamandır transfer listesinde bulunan Nacer Chadli’yi kadrosuna katmak için elinden geleni yapıyor. 10 numara arayışını sürdüren Beşiktaş, gözünü Alman devi Borussia Dortmund'a çevirdi. Beşiktaş Shinji Kagawa için temaslarını sıklaştırdı, pazarlıklar resmen başladı. Peki, Beşiktaş transfer listesinde başka hangi isimler bulunuyor. İşte, Beşiktaş transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri…

CHADLİ TRANSFERİNDE SON DURUM

Beşiktaş, Nacer Chadli’yi kadrosuna katmak için elinden geleni yapıyor.

Dünya Kupası’nda Belçika formasıyla iyi bir performans ortaya koyan Chadli, geçen sezon Premier Lig’de tutunamayarak küme düşen West Bromwich Albion’dan ayrılarak Beşiktaş’a gelmek istiyor.

Fransa’nın ciddi kaynaklarından France Football’un haberine göre, Chadli ile Beşiktaş arasında maaş konusunda anlaşma sağlandı. Geriye kulüplerin anlaşması kaldı.

WBA, oyuncusunu bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor. Kara Kartal’ın niyeti ise 29 yaşındaki futbolcuyu kiralamak. Taraflar, satın alma opsiyonlu bir kiralama formülü üzerinde pazarlıklara başladılar.

Chadli’nin WBA’yla mevcut sözleşmesi 2020’de sona eriyor.

UZAK DOĞU PAZARI İÇİN KAGAWA

Anderson Talisca'nın boşluğunu yıldız bir isimle doldurmak isteyen Beşiktaş, transferde ince eleyip sık dokuyor. Adaylar arasından Shinji Kagawa isimine sıcak bakan teknik direktör Şenol Güneş, tüm imkanların zorlanması gerektiğini yönetime iletti. Başkan Fikret Orman ve kurmayları ise Alman devi Borussia Dortmund'la temaslarını sıklaştırdı.

Kartal'ın patronu, camianın da çok istediği iki isimden birini kiralamak için Sarı-Siyahlı ekiple bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Dortmund'un, Kagawa için Siyah- Beyazlılar'a yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Başkan Orman da Japon futbolcunun takıma katılmasını Uzak Doğu'da büyük bir pazara açılmanın ilk adımları olarak görüyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, hem Borussia Dortmund'la hem de Kagawa'yla oldukça ciddi pazarlıklara devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI