Beşiktaş'tan çifte transfer harekatı

Beşiktaş sola iki ismi tranfser ediyor.

Beşiktaş yönetimi, takımı gençleştirme operasyonu kapsamında çalışmalarına devam ederken gündeme iki isim geldi. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırma operasyonunu sürdüren Siyah-beyazlılar, bir yandan da gelecek vaad eden gençleri takıma kazandırmak için çalışmalarına hız verdi.

Sol tarafa iki yeni isim

Yeni sezonda sol Adriano ile büyük bir olasılıkla yollarını ayıracak Siyah-beyazlı ekip sol bek için Bursaspor’da forma giyen Umut Meraş’ı gündemine aldı. 23 yaşındaki oyuncu için ilk temas sağlandı.

Beşiktaş’ın gündemindeki diğer isim Emre Kılınç

Siyah-beyazlı yönetimin sol ön tarafa için Sivasspor’da forma giyen Emre Kılınç’ı listesine aldı. Devre arasında Ryan Babel’in Fulham’a transferi sonrasında da gündeme gelen 25 yaşındaki oyuncunun bu transferi gerçekleşmemişti. Yönetimin hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın gündemindeki bu iki isim konusunda sezon biter bitmez temaslarına hız vereceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI