Beşiktaş'tan Denys Boyko'ya...

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği oyuncuların başında gelen Denys Boyko’ya yeni sezon öncesinde Siyah-beyazlı kulüpten tebligat gitti.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği oyuncuların başında gelen Denys Boyko’ya yeni sezon öncesinde Siyah-beyazlı kulüpten tebligat gitti. Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Ukraynalı kaleci 2016-2017 sezonunu Malaga’da kiralık geçirdikten sonra takıma geri döndü. Geçen sezonda lisansı çıkarılmaya Boyko, devre arasında Dinamo Kiev’e kiralandı.

Tebliğat gönderildi

Siyah-beyazlı kulüpten 30 yaşındaki eldivene ‘Salı günü yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Sağlık kontrolünden geçmen gerekiyor. İstanbul’a gelmelisin. Ya da bir şekilde ayırmamız gerekiyor’ şeklinde mesaj gönderildi.

Denys Boyko: Kiev’de’kalmak isterim ama …

Öte yandan Ukraynalı kaleci geçtiğimiz aylarda www.footboom.com sitesine geleceği hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “Ukrayna’da kalmak isterim ama tabi ki bu sadece benim elimde değil. Burada mutluyum. Kalmak da isterim. Ancak iki kulübün de anlaşması gerekiyor. Beşiktaş ve Dinamo Kiev anlaşırsa kalmak isterim”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI