Beşiktaş'tan Dev Transfer Teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Sağ bek transferine öncelik veren Beşiktaş yönetimi Manchester United'ın genç futbolcusu Timothy Fosu-Mensah  için kiralama teklifinde bulundu. 

Antalyasporlu Nazım Sangare'nin Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından B planını devreye sokan Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın genç futbolcusu Timothy Fosu-Mensah için sürpriz teklif yaptı. Kontratı gelecek yıl bitecek olan 22 yaşındaki sağ bekin menajeri Beşiktaşlı yöneticilere şartlarını sundu. Futbolcunun istekleri konusunda anlaşma sağlandı ve Beşiktaşlı yöneticiler İngiliz devinin kapısını çaldı.

TRANSFERDE LUYİNDAMA TAKTİĞİ

Transfer limitinden dolayı futbolcuyu bonservisiyle kadroya katamayan Beşiktaş, Timothy Fosu-Mensah için sezon sonunda zorunlu satış opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Galatasaray'ın Luyindama'yı transfer ettiği plandan yola çıkan Beşiktaş yönetimi sezon sonu 3 milyon Euro zorunlu satış opsiyonu için Kırmızı Şeytanlarla pazarlık masasına oturdu. Oyuncu için 5 milyon Euro bonservis isteyen Ada ekibiyle pazarlıklar sürüyor.

Manchester United'da düzenli forma şansı bulamayan ve. 3. sağ bek konumuna düşen Hollandalı futbolcu daha önce Crystal Palace ve Fulham'da kiralık oynadı. Bu sezon sözleşmesi bitmesine rağmen yeni sözleşmeye imza atmak istemeyen Timothy Fosu-Mensah, daha önce ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Haber 7 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI