Beşiktaş'tan Falaye Sacko bombası

Beşiktaş, Portekiz'de Guimaraes forması giyen Malili sağ bek oyuncusu Falaye Sacko için transfer girişiminde bulundu.

FutbolArena'nın haberine göre, Beşiktaş'ın sağ bek arayışları yaz transfer dönemi öncesinde yeniden gündeme geldi. Siyah beyazlı kulübün Falaye Sacko için Portekiz ekibi Guimaraes'in kapısını çaldığı iddia edildi.


Beşiktaş, Falaye Sacko'yu transfer edecek mi?


Portekiz basınından O Jogo Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş, Falaye Sacko konusunda Guimaraes kulübüne teklifte bulundu. Ara transfer döneminde Wakaso için Guimaraes'e 500 bin Euro satın alma opsiyonlu kiralama öneren Beşiktaş, bu kez Falaye Sacko'ya talip oldu.

Falaye Sacko ve Wakaso'ya Fransız kulüplerinin de ilgisi olduğu ifade edilirken, iki futbolcunun uygun bir maliyet karşılığında Giumaraes'ten ayrılabileceği bildirildi. Sağ bekte görev yapan Falaye Sacko, sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla alkış topladı. Beşiktaş'ın kiralama formülünü hayata geçiremediği önlibero oyuncusu Alhassan Wakaso ise bu sezon 34 maçta 2 gol kaydetti.

Falaye Sacko kimdir? Falaye Sacko kaç yaşında?


1995 Mali doğumlu olan Falaye Sacko, bugüne kadar milli takım formasını 8 kez terletti. Ana pozisyonu sağ bekin yanı sıra sol bekte de görev alabilen 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Giumaraes formasıyla 29 resmi maçta 3 asiste imza attı. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Falaye Sacko, eğer anlaşma sağlanırsa yaz transfer döneminde Beşiktaş kadrosuna katılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI