Beşiktaş'tan farklı tarife

Beşiktaş Sompo Japan, Cibona'yı farklı mağlup etti.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçında Cibona'yı 70-58 mağlup etti.

Beşiktaş Sompo Japan Takımı karşılaşmaya; Erkan Veyseloğlu, Samet Geyik, Kyle Gibson, Kenan Sipahi ve Burak Can Yıldızlı beşiyle başladı.

Siyah-beyazlılar mücadeledeki ilk sayısı Samet Geyik'in serbest atış çizgisinden bulduğu basketle geldi. Karşılaşmanın ilk bölümüne etkili savunma yaparak başlayan Beşiktaş, Kyle Gibson ve Kenan Sipahi'nin skora katkı yapmasıyla 9-0 öne geçti.

Siyah-Beyazlılar çeyreğin geri kalan kısmında Kenan Sipahi ile başarılı dış atışlar bulmasına rağmen savunmada verdiği açıklar sonrasında farkı açamadı ve bu bölümü 21-13 önde tamamladı.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı,  ikinci çeyreğe Burak Can Yıldızlı'nın pota altından bulduğu basketle başladı. Bu bölümde rotasyona giden takımımız, rakibinin farkı eritmesine engel olamadı.

Pota altından Duşan Cantekin ile etkili olmaya çalışan Beşiktaş, ilk yarıyı 30-26 önde tamamladı. 

Üçüncü çeyreğin ilk 2 dakikasında skor üretmekte zorlanan Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı, ilk sayılarını Erkan Veyseloğlu'nun basketiyle kazandı. Duşan Cantekin ve Ömer Utku Al'ın skora katkı yapmasıyla tekrar farkı açan Beşiktaş, çeyrekte son 4 dakikaya 41-32 önde girdi. Kalan sürede hücumda Robin Benzing ile hücumda etkili olan, Erkan Veyseloğlu ve Kenan Sipahi ile de skor üreten siyah-beyazlı ekip bu bölümü 50-41 üstünlükle tamamladı.

Son bölüm karşılıklı basketlerle başladı. Ömer Utku Al ve Robin Benzing ile hücumdaki etkinliğini sürdüren Beşiktaş, son 4 dakikaya 59-49 önde girdi. Kalan sürede üstünlüğünü korumayı başaran Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmadan 70-58 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada Beşiktaş'ta en skorer olan oyuncu 12 sayı ve 3 ribaund ile oynayan Robin Benzing olurken onu; Kenan Sipahi 11 sayı, 7 ribaund ve 2 asist, Ömer Utku Al 11 sayı ve 2 asist ile takip etti.

Beşiktaşlı diğer basketbolcuların istatistikleri ise şu şekilde;
Erkan Veyseloğlu: 6 sayı - 3 ribaund - 2 asist
Samet Geyik: 7 sayı - 3 ribaund - 3 asist
Joe Alexander: 1 sayı
Burak Can Yıldızlı: 8 sayı - 2 ribaund - 1 asist 

Duşan Cantekin: 8 sayı - 6 ribaund - 2 asist
Kyle Gibson: 6 sayı - 2 ribaund - 3 asist

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI