Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Tolgay Arslan yanıtı

Beşiktaş, Fenerbahçe ile Tolgay Arslan görüşmelerini askıya aldı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Tolgay Arslan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği ve Antalya'da gerçekleştirilen kamp kadrosuna dahil etmediği Tolgay Arslan'a Fenerbahçe talip olmuştu.

Fotomaç'ın haberine göre, Tolgay'ın Ozan Tufan takası ile Fenerbahçe'nin yolunu tutacağı iddia edilmişti ancak Ozan'ın Alanyaspor'a kiralanması sonrası bu takas planı suya düştü.

İki kulübün görüşme halinde olduğu 28 yaşındaki futbolcunun transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Tolgay Arslan için yapılan transfer görüşmeleri durma noktasına geldi.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay için siyah beyazlıların kapısını çalan Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncu için 1,5 milyon euro bonservis bedeli önermişti.

Beşiktaş ise yapılan bu teklifi yetersiz bulduğunu ve Tolgay Arslan için 4 milyon euro'dan daha düşük bir rakamı kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Ardından yaşanan süreçte Tolgay'a karşılık, Şener Özbayraklı takası da iki kulübün gündemine girdi.

Sarı lacivertlilerin son olarak beşiktaş'a Şener ve 2,5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği öğrenilirken, siyah beyazlıların yanıtının ise 3,5 milyon euro ve Şener olduğu aktarıldı.

Beşiktaş'ın bu isteği karşısında ise Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini dondurma kararı aldığı ve pazarlıklara bir süre ara vermeyi planladığı öğrenildi.

İki kulübün önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturması planlanıyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI