Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ın listenin ilk başına yazdığı Süper Lig'in yıldız futbolcusu belli oldu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...(BJK Haber)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, ligdeki zirve yarışından kopmak istemiyor. Bu sezon yaptığı transferlerle ses getiren siyah beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Beşiktaş'ın listenin ilk başına yazdığı Süper Lig'in yıldız futbolcusu belli oldu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, yeni sezona büyük umutlarla başlamıştı.

Fransız isim Valerien Ismael ile 2022-2023 sezonuna giren Beşiktaş, ligin ilk haftalarında art arda kötü sonuçlara imza attı.

Zirve yarışından uzak kalan siyah-beyazlılar, üst üste gelen kötü sonuçların ardından takımın başına deneyimli teknik adam Şenol Güneş'i getirdi.

Beşiktaş'ta daha önce iki Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Şenol Güneş ile yeniden toparlanan Kara Kartal, iyi bir form grafiği yakaladı.

Devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu bir üst seviyeye taşıyan Beşiktaş, ligde son olarak İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.

Bu sezon şampiyonluk hesaplarının yanı sıra gelecek sezonun da planlarını hazırlayan Beşiktaş, flaş bir transfer imza atmaya yakın.

BORINI ISRARI DEVAM EDECEK

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı en çok istediği isimlerden biri Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini olmuştu.

İtalyan hücum oyuncusu ile yapılan görüşmelerde kulübüyle bir türlü orta yol bulunamayınca transfer rafa kaldırılmıştı.

Fakat Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki deneyimli oyuncuya sezon sonunda bu kez mutlak suretle kadrosuna katmak istiyor.

Özellikle Borini'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması ve oyuncunun boşa çıkacak olması sayesinde Beşiktaş'ın eli bir hayli güçlendi.

Borini ile de anlaşma sağlanırsa imzaların atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FABIO BORINI DE BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

İstanbul'da kurulu bir düzeni olan Borini, daha büyük bir takımda oynamaya ve İstanbul'daki hayatına devam etmeye sıcak bakıyor.

Uzun dönem sonra kariyerinde çıkış yakalayan İtalyan kanat, performansını artırarak devam etmeyi ve Avrupa arenasında da iddiası olan bir takımda oynamayı hedefliyor.

Maçlardaki teknik etkisinin yanında skora katkısı ile de büyük farklar yaratan Fabio Borini, Fatih Karagümrük forması ile bu sezon 24 maça çıktı. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI