Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Son Dakika: Beşiktaş, Kadro Revizyonu İçin Kolları Sıvıyor - Transferler ve Ayrılıklar Belli Oldu!

Yönetim, Gelecek Sezon İçin Kadro Revizyonu Planlıyor

Beşiktaş yönetimi, sezon başında oluşturulan kadronun takım olmaktan uzak olduğunu ve maliyetinin faydasının üzerinde olduğu düşüncesinde. Bu nedenle gelecek yılın planlaması, 4 yabancı ve 6 yerli olmak üzere 10 takviye üzerine kuruldu.


Kadroda Düşünülmeyen ve Ayrılacak İsimler Belirlendi

Siyah-Beyazlılar'da Rebic, Aboubakar, Ghezzal, Chamberlain, Amartey, Svensson, Cenk Tosun, Umut Meraş, Kerem Atakan Kesgin gibi 13 oyuncuyla yollar ayrılacak. Ayrıca, Rosier, Onana, Montero ve Cisse gibi kiralık oyuncular da kadro planlamasında düşünülmüyor.


Ayrılık Kararı Beklenen Oyuncuların Sayısı Artıyor

Yönetim, sezon sonunda Mert Günok, Semih Kılıçsoy, Ernest Muci ve Al-Musrati dışındaki tüm oyunculara açık kapı bıraktı. Futbolcuların menajerlerine de bu konuyu iletilmeye başlandı.


Stoper Arayışı: Mats Hummels Alternatifleri Değerlendiriliyor

Beşiktaş, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflerken, iyi bir stoper takviyesinin şart olduğunu düşünüyor. Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın özellikle Salih Özcan için Almanya'ya giderek Borussia Dortmund-Stuttgart maçını takip ettiği ve Mats Hummels'in beğenilmediği belirtiliyor. Bunun üzerine, Atletico Madridli Stefan Savic'in transferi yeniden gündeme alındı. 

Ogün Şahinoğlu - Sabah 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI