Beşiktaş'tan Flaş Açıklama: Kimseye Eğilip, Bükülmeyin!

Beşiktaş Basketbol Şubesi'nden flaş Açıklama...

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi, Türkiye Basketbol Federasyonuna (TBF) "kuralları adaletli bir şekilde uygulama" çağrısında bulundu.

ING Basketbol Süper Ligi'nde 89-86 deplasmanda TOFAŞ'a yenildiği maçta "kural hatası" olduğu gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonuna başvuran siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımıza kulüp olarak tek başımıza veremeyeceğimiz şeyler var; adalet ve eşiklik duygusu bunların en önemlileri. Bunu sağlayacak kurumlar ise TBF, MHK ve Tahkim Kurulları. Onlara çağrımız tektir, kimseye karşı eğilip bükülmeden kuralları uygulayın. Kendi insiyatifimiz dışında kalan ortamdan tek beklediğimiz gelişim çağında olan kendi gözümüzden bile sakındığımız oyuncularımızın bu duygular için gelişimlerine devam etmeleridir" ifadeleri kullanıldı. 

Sezon başında büyük bir cesaret örneği göstererek çok düşük bir bütçe ile genç ve potansiyeli yüksek oyuncuların bir araya getirildiği hatırlatılarak, "Sayın Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin, yönetim kurulumuzun desteği ve yüce gönüllü Beşiktaş taraftarının sevgisi ile bir yola çıktık. Amacımızı Türk Milli Takımına maksimum sayıda sporcu vermek ve bunu yapmak için de genç oyuncularımıza maksimum süreyi vermek olarak açıkladık." görüşlerine yer verildi.

"Çok zor günler geçirdik. Zor kararlar almak zorunda kaldık." denilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Başta hocamız Ahmet Kandemir olmak üzere şubedeki bütün arkadaşlarımız Beşiktaşlılık felsefesinin gereği olan her tür fedakarlığı yaptılar. Biz oyuncularımızın gelişimi için kulüp içinde, bireysel gelişim koçluğu, İngilizce dersleri, psikolojik destek ve etik standartlar gibi bir çok konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Akatlar salonunda Sayın Bilgihan Cenk Sürmen önderliğinde onlara ve gerektiğinde milli takımımıza mütevazı imkanlarımız ile her zaman en fiziksel şartları vermeye çalışıyoruz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI