Beşiktaş'tan flaş Cyle Larin kararı

Beşiktaş’ta son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Cyle Larin’in devre arasında kiralık gönderilmesi planlanıyor.

Beşiktaş’ta son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Cyle Larin’in devre arasında kiralık gönderilmesi planlanıyor. Geçen sezon devre arasında transfer edilen Kanadalı golcü, bu sezon da elde ettiği fırsatları değerlendirmekte zorlanıyor.

Alvaro Negredo’nun ayrılmasının ardından UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sarpsborg maçına forvet başlayan Kanadalı golcü, bu maçta girdiği pozisyonları değerlendiremeyince formasın kaptırdı. Golcü oyuncudan beklediği verimi alamayan Şenol Güneş, Fenerbahçe maçında Ryan Babel’i Kayserispor ve Konyaspor maçında da Vagner Love’u forvet oynatmıştı. Bu iki oyuncunun oynadıkları maçlarda gol atması Larin’i ikinci plana itti. İlk yarının sonlarına kadar Larin, elde ettiği fırsatları değerlendiremezse başka bir takıma kiralık olarak gönderilecek.

Cyle Larin’e Şenol Güneş’ten uyarılar

Golcü futbolcunun bir an an önce kendisini toparlamasını isteyen Güneş’in ona ‘Sana yeterince şans tanıyorum. Yeterince de şans buldun. İlk yarı bitine kadar yine bulduğun şansları iyi değerlendir. Yoksa seninle ilgili başka tasarrufta bulunabiliriz’ dediği öğrenildi. Kanadalı golcü, ilk yarı sonuna kadar elde ettiği forma şansını iyi değerlendiremezse yönetimin bu futbolcuyu düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralayacağı ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI