Beşiktaş'tan Flaş 'Demba Ba' Açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Osmanlıspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Beraberliklerin, puan kayıplarının kırıldığı bir maç olur umarım. Futbolcuların performansının yükseldiği bir maç oldu. Babel iyi bir futbolcu, bugün bunu sergiledi. Beşiktaş takımının Babel'e katkısı büyük oldu. Sadece bireysel başarı yok. Arkadaşları da onu oynatıyor. Vida henüz bize gelmedi, bir şey yok."

''Gomez'i düşünmüyoruz, Demba Ba olabilir''

"Taraftarımız maç seçmiyor, destekeleri de çok faydalı. Cenk Tosun'a teklifler geliyor ama biz onun gitmesini istemiyoruz. Bizim ona ihtiyacımız var, şu an fikrimiz bu ama değişebilir de ama istediğimiz devam etmek. Gomez'i düşünmüyoruz ama Demba Ba alternatif olabilir. O da bizi istiyor, biz de onu özledik. Cenk'in gidip onun yerini Demba Ba ile doldurmak da bir alternatif olabilir. Ancak bugün için bunların hiçbirisi söz konusu değil. Giden olmazsa gelen olmayacak."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI