Beşiktaş'tan Flaş Larin Açıklaması

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Cyle Larin için açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Cyle Larin için açıklamalarda bulundu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Kazancı, şu an Atiba ile birlikte Kanada Milli Takımı'nda yer alan Larin'in kiminle görüştüğünü bilmediklerini söyledi.

'Larin şartlarımıza uyarsa kalır'

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncular arasında yer alan ve yönetimin şartları uyduğu takdirde yola devam etmek istediği Larin‘in Galatasaray ile görüştüğü iddialarını sorduğumuz Kazancı, şunları söyledi: "Larin'in menajerinin kiminle görüştüğünü bilemeyiz. Haberimiz de yok. Larin, şartlarımıza uyarsa takımda kalacak. Uymazsa karar kendisinindir" dedi.

'Salih Uçan gitmek isterse konuşuruz'

Adı İttifak Konyaspor ile anılan Salin Uçan için de konuşan Ceyhun Kazancı, "Şu an ne kendisinden ne de bizden ona yapılmış bir öneri var. Salih, ayrılmak isterse konuşuruz" dedi. Sezon başında büyük beklentilerle Aytemiz Alanyaspor'dan bonservis bedeli alınmadan transfer edilen Salih Uçan, bugüne kadar beklentileri karşılayamadı.

'Kadro dışılara bir teklif yok'

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, uzun zamandır kadro dışı bulunan Adem Ljajic, Jeremain Lens, Douglas ve Fabrice N'Sakala için gelmiş resmi bir teklif olmadığını da belirterek, "Sezon sonuna kadar bu oyuncular kalacak gibi görünüyor" diye konuştu.

Bu oyunculardan özellikle Ljajic ve Lens, yüksek kazanç nedeniyle ayrılmaya sıcak bakmıyor. Ljajic yıllık 3.2, Lens ise 2.2 milyon Euro kazanıyor. Dört oyuncunun da sezon sonu sözleşmesi bitecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI