Beşiktaş'tan Flaş Ömer Toprak Teklifi

Beşiktaş, Ömer Toprak için şartları belirledi. Oyuncuya yıllık 500 bin Euro ve bonservisine de 500 bin Euro teklif edildi.

Beşiktaş, Ömer Toprak için şartları belirledi. Oyuncuya yıllık 500 bin Euro ve bonservisine de 500 bin Euro teklif edildi. 

Daha öne Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a önerilen Ömer Toprak bu kez de Beşiktaş’a teklif edildi. Bundesliga’da son haftada ligde kalan ve bu yüzden Ömer Toprak'ın bonservisini almak zorunda kalan Werder Bremen, milli oyuncuyu menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılara önerdi. Fotospor'un haberine göre, Ömer Toprak'ın Sergen Yalçın’ın da listesinde yer aldığı ancak üst basamaklarda yer almadığı öğrenildi. Ömer için beklenme ve fiyat ortaya çıkma politikasının uygulanmasına karar verildi.

Beşiktaş'ın teklifi 

Beşiktaş’ın Ömer için düşündüğü rakamın 500 bin euro civarında bonservis ve yıllık 500 bin euro civarında da maaş olduğu belirtildi. Ömer Toprak'ın bu teklifi düşünmek için zaman istediği öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI