Beşiktaş'tan flaş Pepe kararı

Beşiktaş yönetimi alacakları ödenmediği için FIFA'ya şikayette bulunan Pepe'yi satış listesine koydu.

Beşiktaş’ta yönetim, ocak ayında Pepe konusunda çok radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, haziranda Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sona erecek Portekizli yıldızı devre arasında satış listesine koymayı planladığı iddia edildi.

Beşiktaş yönetimini bu düşünceye ileten gerekçenin ise yaşanan ekonomik sıkıntı olduğu ifade edildi. Fotomaç’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı kulüpten yıllık 5 milyon Euro civarında bir para kazanan Portekizli yıldız için ocak ayında bu futbolcuyu göndererek hem mali yükten kurtulmayı hem de kulübe bir ekonomik kazanç sağlamayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta içinde yıldız oyuncunun alacaklarını alamadığı için kulübü TFF’ye şikayet ettiği ortaya çıkmıştı.

Öte yandan sezon başında tecrübeli oyuncuyu Katar, Suudi Arabistan ve Çin’in yanı sıra ülkesi Portekiz’den Porto da talip olmuştu. Portekizli oyuncunun ocak ayında kendisine gelen tekliflere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI