Beşiktaş'tan Flaş Talisca Açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Anderson Talisca'nın transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman, Brezilya Milli Takımı’na seçilen Anderson Talisca’nın bonservisini almak için 1 Haziran’a kadar vakitleri olduğunu yıldız futbolcunun bonservisini almaya çalışacaklarını söyledi. Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş’ta gösterdiği müthiş performansla Brezilya Milli Takımı’nın Rusya ve Almanya ile oynayacağı özel maçların kadrosuna çağrılmıştı.

Anderson Talisca: Başkanın bana sözü var

Brezilya Milli Takımı’na seçildikten sonra BJK TV’ye konuşan yıldız futbolcu, “Ülkemi temsil edebilmek için çok iyi bir fırsat yakaladım. Teknik direktörümüz Şenol Güneş ve Brezilya’nın çalıştırıcısı Tite’ye teşekkür ederim” demişti. Fanatik gazetesinin haberine göre Talisca, bonservisinin alınması için Fikret Orman’ın kendisine sözü olduğunu belirterek, “Başkanımız Fikret Orman’ın bana sözü var. Bonservisimi almalarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: Opsiyon hakkımız var

Öte yandan Benfica Kulübü, yıldız futbolcu ile geçtiğimiz günlerde sözleşme uzatmasına rağmen Beşiktaş Kulübü’nün opsiyon hakkı devam ediyor. Talisca’nın performansından memnun olduklarını dile getiren Başkan Fikret Orman, “Talisca bizi çok sevdi, biz de onu çok sevdik. Sözleşmesinde 21 milyon Euro’luk opsiyon maddesi var. Bu opsiyonu kullanmak için 1 Haziran’a kadar vaktimiz var. Konuyla ilgili olarak Benfica’yla bir görüşme gerçekleştireceğim. Talisca bizde kalmak istiyor, biz de onu kadromuzda tutmak istiyoruz” dedi. Anderson Talisca’nın kendisi için sarf ettiği sözlerle ilgili olarak da yorumda bulunan Fikret Orman, “Futbolcunun başkanına sonsuz güven duyması çok önemli. Hem bizim hem de onun mutlu olacağı bir çözüm bulmak için çaba gösteriyoruz” yorumunu yaptı.

Beşiktaş, Andreson Talisca’yı transfer etti mi ?

Siyah-beyazlı kulüp, Benfica Kulübü’ne 2 yıl kiralama bedeli olarak 4 milyon Euro ödedi. Beşiktaş, 1 Haziran 2018 tarihine kadar 21 milyon Euro ödemesi halinde Talisca’yı kadrosuna dahil edebilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI