Beşiktaş'tan Flaş Transfer Hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

2018-2019 sezonunun ara transfer döneminde rekor bedelle Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun istenen performansı bir türlü sergileyememesi dikkat çekiyor. 

Everton'da Tosun, yaşadığı sakatlık sonrası takıma tekrar geri döndü. Beşiktaş transferde Cenk'i gündemine almıştı. Beşiktaş Yönetimi, transferde flaş bir hamle ile rota değiştirdi.

Milli futbolcu Cenk Tosun'un yeniden Süper Lig'e döneceği ifade edilmişti. 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olan Tosun kulübünde yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle istediği performansı sergileyemedi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Everton'dan Crystal Palace takımına kiralanan Cenk Tosun çapraz bağlarının kopması nedeniyle 238 gün sahalardan uzak kalırken Crystal Palace'taki kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Everton'a dönen milli yıldız sakatlığını atlattı ve Everton'da forma şansı bulmaya başladı.

Cenk Tosun için transfer hamlesi

kara Kartal'da  gösterilen istikrarsız performanstan memnun olmayan yönetim ve teknik heyet takımın gidişatıyla ilgili yaptığı ön görüşmede, Ocak ayında kaleci ve forvet transferinin şart olduğuna kanaat getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Cenk Tosun'un transferini istediklerini ifade etti. Milli forvetin siyah-beyazlı takıma dönme şansı olması durumunda değerlendireceklerini belirten Çebi, "Cenk Tosun, bir kulübe bağlı durumda, Dün izledim sakatlığı geçmiş, daha çok başarılı olmasını isterim. Beşiktaş'ta top oynama şansı olursa bunu denemek isterim. İstediğim bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Milliyet'in haberine göre, devre arasında kiralanması düşünülen Cenk ile ilgili Beşiktaş tavır değiştirdi. İşte yaşananlar...

Halil Dervişoğlu sürprizi

Cenk Tosun transferinin zora girmesi sonra Beşiktaş rotayı Ümit Milli Takım'da Avusturya'ya karşı hat-trick yapan Halil Dervişoğlu'na çevirdi.

Kiralamak istiyor

Bonservisi Brentford'da olan oyuncu, gelecek sezon başında kulübüne geri dönecek. Beşiktaş, genç oyuncuyu Championship ekibinden kiralamak istiyor.

Beşiktaş'ın transferi gerçekleştirebilmesi için Brentford'un Hollanda kulübünden kiralık sözleşmesinin feshini talep etmesi gerekiyor.

Beşiktaş'a rakip

Halil Dervişoğlu, çıktığı son 2 milli maçta 4 gol kaydetti. Öte yandan Beşiktaş'a transferde sürpriz bir rakip çıktı.

Trabzonspor devrede

Abdullah Avcı ile anlaşan Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı. Bordo-mavili ekip milli takımda yıldızlaşan Dervişoğlu için görüşmelerini sürdürüyor.

A Spor'da Zeki Uzundurukan'ın haberine göre Halil Dervişoğlu'nun babası, oğlunun bordo-mavili ekibe gitmesini istiyor. Bu istekte ailenin Trabzonspor taraftarı olması etkili olduğunun altı çizildi.

Halil Dervişoğlu henüz transfer konusunda kararını vermedi. Devre arasında Beşiktaş ya da Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI