Beşiktaş'tan flaş transfer kararı

Beşiktaş yönetimi transferde iki önemli kriter üzerinde karar aldı.

Yaşı kriteri: Pepe gibi fırsat transferi gelse de yapılmayacak. Alınacak oyuncular için 28 yaş limit kabul edilecek. Beşiktaş yeni bir transferin kesinlikle son durağı olmayacak. Ayrıca 28 yaşındaki bir oyuncu transfer edilse de asla 3 yıldan fazla anlaşma yapılmayacak.

Rakam kriteri: 2 milyon euro üst limit kabul edilecek. Bu rakamın üzerine çok elzem durumlarda çıkılacak. Futbolcuların kendi stopajlarını ödemeleri konusuna dikkat edilecek. Puan primleri sadece galibiyet halininde ödenecek. Bonuslar konusuna da azami özen gösterilecek.

Mali sıkıntının kaynağı 50 milyon TL'lik toplu ödeme yılı

Beşiktaş’ın yaşadığı mali sıkıntının kaynağı ise daha önceki yıllarda Ziraat Bankası’ndan alınan kredi… 2013 yılında alınan kredinin ilk 5 yılındaki 10 milyon TL’lik ödemenin ardından bu sene 50 milyon TL’lik ödeme yılı geldi. 1 Ocak’a kadar 50 milyon TL’lik toplu ödeme yılını tamamlamak zorunda olan yönetimin mali anlamda sıkıntıya girdiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI