Beşiktaş'tan Flaş Transfer Kararı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta takımda kalmaları halinde toplam 38 milyon TL garanti para alacak Diaby, Boateng ve Elneny ile yollar ayrılıyor. 

Ekonomik koşullar nedeniyle futbol takımının bütçesini 30 milyon Euro’lara indirmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda yüksek maaş alan futbolcularla yolları ayırmaya çalışan Beşiktaş yönetimi, kiralık oyuncular konusundaki son kararını verdi.

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş, Diaby, Boateng ve Elneny ile sözleşme yenilemeyecek. Siyah-Beyazlı kulübün yönetiminin aldığı bu kritik kararında futbolcuların ücretleri büyük rol oynadı.

Bir sezon daha kalmaları halinde Elneny ve Boateng 1.7’şer milyon Euro, Diaby ise 1.5 milyon Euro ücret alacaktı. Bu futbolcuların ayrılmasıyla toplam 4.9 milyon Euro (38 milyon TL) tasarruf edilmesi sağlayacak. Ocak ayında kiralanan Kevin-Prince Boateng’in sözleşmesi, 10 maçta 45’er dakika forma giymesi halinde 1 yıl uzayacaktı. Beşiktaşlı yöneticiler iki hafta önce Ganalı futbolcu ile görüşerek bu maddeyi kaldırttı. Boateng, sezonun bitimiyle Fiorentina’ya dönecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI