Beşiktaş'tan flaş transfer kararı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş yönetimi, kale mevkiisinde yaşanan olumsuzlukları çözmek için transfer kararı aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş yönetimi, Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in performansları sonrası kaleci transferi yapma kararı aldı. İşte detaylar...

Yenilen hatalı goller dikkat çekti

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'yla ilgili verilen karar ve ardından yaşananlar gündeme oturdu. 2 hafta kesik yiyen genç eldiven, kaleyi devralmasının ardından yediği hatalı gollerle dikkat çekti. Beşiktaş yönetimi, Ersin Destanoğlu krizinde çözümü transferde buldu.

Yabancı kaleci gündeme geldi

Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in performansları sonrası Beşiktaş kaleci transferi yapma kararı aldı. Yabancı kuralına rağmen kaleyi yabancı bir isme emanet etme fikri de gündemde.

Uzun vadeli adaylar belirlenecek

Siyah-beyazlıların devre arası için tecrübeli bir kaleci takviyesi yapmayı düşünmeye başladığı ifade edildi. Mert Günok'un da yaşı ilerlediği için daha uzun vadeli bir çözüm aranıyor. 

Ersin'in tepkisi

Bu arada Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu taraftarlara kırgın. Ersin Destanoğlu taraftarların kendisini anlamadığını savunurken, "Beni anlamayıp üstüme geliyorlar" dediği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI