Beşiktaş'tan Galatasaray'a tepki

Derbi tarihine itiraz eden Galatasaray'a Beşiktaş'tan ilk tepki Rıdvan Akar'dan geldi

TFF, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin tarihini 27 Şubat Pazartesi olarak açıkladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bununla ilgili, 'Derbinin tarihi çok enteresan. Galatasaray'ın haklarını savunmak yönetimin birinci görevi. Öyle tuhaf şeyler oluyor ki, bugün 3 kulübümüz Avrupa Ligi'nde maç oynayacak, deplasmanda oynayacaklar. Dönüp geliyorlar pazar günü maç oynuyorlar. Biz Avrupa'dayken iki günde bir maç oynamışız. Kimse bunu yanlış anlamasın. En azından gerekçesini açıklamaları lazım. Neden Pazartesi derbi, sebep ne?" açıklamasını yaptı.

"İTİRAZ EDEN YOK"

Beşiktaş İletişim Danışmanı Rıdvan Akar, Twitter hesabından Dursun Özbek'in bu açıklamalarına göndermede bulunarak geçmiş dönemde oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının da benzer tarihte oynandığını hatırlattı. Akar, bu programda TFF'ye itiraz da etmediklerini vurgulayan bir paylaşım yaptı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI