Beşiktaş'tan, genç yıldıza kanca

Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer hazırlıkları kapsamında, 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ali Jasim ile ilgilendiği bildirildi.

Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer hazırlıkları kapsamında, 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ali Jasim ile ilgilendiği bildirildi. Irak basınından gelen bu sürpriz iddiaya göre, Beşiktaş'ın Al-Kahrbaa Club forması altında bulunan ve şu anda Al-Quwa Al-Jawiya takımında kiralık olarak oynayan genç yetenekle ilgilendiği belirtiliyor. Jasim'in bonservisi Irak ekibinde bulunuyor ve Beşiktaş'ın sezon sonunda bu oyuncuyla ilgili bir hamle yapabileceği ifade ediliyor.

 Ali Jasim'in performansı 

20 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Al-Kahrbaa Club ile 5 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 4 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, Jasim'in Avrupa'da yeniden forma giymeye sıcak baktığı aktarılıyor. Genç oyuncunun güncel verilere göre 300 bin euro değer biçiliyor. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI