Beşiktaş'tan Giroud seferi

Beşiktaş yönetimi, ligin devre arasında Giroud'u transfer etmek için kolları sıvadı.

Beşiktaş’ta ocak ayında takıma yapılacak forvet transferi konusunda bizzat Fikret Orman’ın devreye girdiği belirtildi. Sezon başında kadrodaki mevcut golcülerin takımdan ayrılmamasından dolayı Şenol Güneş’in raporuna rağmen kadroya golcü takviyesi yapamayan Siyah-beyazlı yönetim, şimdiden çalışmalara başladı.

Fikret Orman transfer için devrede 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Cenk Tosun’un Everton’a gittiği andan beri Beşiktaş’ın radarındaki Fransız golcü Olivier Giroud için çalışmalar hızlandı. Başkan Fikret Orman’ın bu transferde Chelsea Kulübü ile iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmek istediği ifade ediliyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona eriyor

Giroud, bu sezon Premier Lig’de bazı maçlarda yedek de kalsa iyi bir performans ortaya koyuyor. Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda İngiliz ekibi ile sözleşmesi sona erecek oyuncuyu devre arasında makul bir ücretle kadroya katmak istediği öne sürülüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI