Beşiktaş'tan görkemli kupa kutlaması (Video)

Canlı yayın... Beşiktaş Türkiye Kupası'nı semtte kutladı. İşte detalyar

Beşiktaş Taraftarıyla Kupayı Kutluyor! "Bir Sezonun Bütün Talihsizliklerini Affettirdik"

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek şampiyon olan Beşiktaş, kupayı taraftarıyla buluşturuyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, teknik direktör Serdar Topraktepe ve futbolcuların yer aldığı otobüs, Ağaçlı Yol'dan geçerek meydana ilerledi. Beşiktaş takım otobüsüne taraftarlar coşkuyla eşlik etti.

Hasan Arat: "Kupamız Çarşı'ya Gelecek Diye Söz Vermiştik"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Kupamız Çarşı'ya gelecek diye söz vermiştik. Yurt dışından ciddi yayınlar yaptılar. Beşiktaş taraftarı dünyaya ne kadar büyük olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba: "Bir Sezonun Bütün Talihsizliklerini Affettirdik"

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Bir sezonun bütün talihsizliklerini bir maç üzerinden affettirdik diyebilirim. Oyuncuları tebrik ediyorum. Beşiktaş'a yakışmayan bir sezondu ama bir maçta bunu telafi ettik. Musrati'nin son golüyle neredeyse formamızla, camiamızla barıştık. Hedeflerimiz büyük, bu sadece başlangıç. Gelecek yıllarda bu hedeflere doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Serdar Topraktepe: "Sonuna Kadar Bırakmayan Bir Oyuncu Topluluğu Oluşturduk"

Beşiktaş teknik direktörü Serdar Topraktepe, "1994-95 sezonunda transfer oldum ve o sene şampiyonluk yaşadım. Bu benim için ayrı bir duygu. Başkanımız söz vermişti, kupayı buraya getirecektik. Sözümüzü tuttuğumuz için mutluyuz. Son 3-4 maçtır son dakikaya kadar mücadele eden bir Beşiktaş var. Sonuna kadar bırakmayan bir oyuncu topluluğu oluşturduk. İnşallah Beşiktaş adına nice kupalara..." şeklinde konuştu.

Feyyaz Uçar: "Necip de Bir Efsane Olmuştur"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, "Kupa kazanmış bir takımla birlikte taraftarımıza doğru ilerlemek çok keyifli. Sezon bitmeden kupamızı aldık. Serdar, Mircea Lucescu ile çalışırken bizim talebemizdi. Beşiktaş taraftarı bize büyük destek verdi. Beşiktaş'ın yetiştirdiği değerler çok saygı görür. Necip de bir efsane olmuştur. Uzun yıllardır formamızı giyiyor. Bu efsane olayının devam edeceğine inanıyorum. Beşiktaş taraftarının şampiyonlukta büyük katkısı var. Ankaragücü maçında ve finalde müthiş destek verdiler. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

"Bu sene sizi çok üzdük..."

Necip Uysal, "Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bu sene sizi çok üzdük, bunun farkındayız ama bu kupayı size hediye etmek istiyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"Bir nebze de olsa bu kötü gidişatı durdurmak istedik"

Mert Günok, "Bu sene sizi çok üzdük, birçok röportajda özür dilemek durumunda kaldık. Bunun için tekrar özür diliyoruz buradan. Bu kupayı size getirerek bir nebze de olsa bu kötü gidişatı durdurmak istedik. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz, en büyük Beşiktaş!" diye konuştu.

"Elimizde bu kupa vardı, bunu da size hediye etmek istiyorduk"

Semih Kılıçsoy, "Ağabeylerimin de dediği gibi bu sene istediğimiz gibi sonuçlar alamadık. Elimizde bu kupa vardı, bunu da size hediye etmek istiyorduk. Herkese çok teşekkürler" açıklamasını yaptı.

Hüseyin Yücel, Necip Uysal'dan Süper Kupa sözü aldı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile kaptan Necip Uysal arasındaki diyalog dikkat çekti.

Hüseyin Yücel: "Necip, hazır bu kupayı almışken Süper Kupa için de söz alabilir miyiz?"

Necip Uysal: "İnşallah"

Hüseyin Yücel: "İnşallah, maşallah yok..."

Necip Uysal: "Bu kupa için de söz vermiştik, tabii ki o kupa için de söz veriyoruz"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI