Beşiktaş'tan ilk imza

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş, ara transfer için birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş, yıldız isimle sözleşme imzalayacak. İşte tüm ayrıntılar...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Şenol Güneş yönetiminde transfere ağırlık verecek olan Beşiktaş, birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor. Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş, yıldız isimle sözleşme imzalayacak. İşte tüm ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Dünya Kupası arası sonrası için transfer çalışmalarına başlarken, ilk imzayı sürpriz bir isme attıracak.

Stoper, sol bek ve orta sahaya takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılarda birçok yıldızın ismi gündeme gelmişti.

NWAKAEME REDDEDİLDİ

Son olarak, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme'yle ilgilendiği iddia edilen siyah-beyazlılar bu iddiaları yalanlamıştı.

ZIYECH HAMLESİ

Chelsea'den Hakim Ziyech ile ilgilenen Beşiktaş'ın İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtilmişti.

Stoperde Kaan Ayhan ve Samet Akaydın, sol bek için Casper Höjer ile ilgilenen siyah-beyazlı kulüp, bir yandan da iç transferde hamleler yapıyor.

İLK İMZA GELİYOR

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk imza attıracağı ismi belirledi.

Josef de Souza bu sezon hem sakatlık hem de mental olarak sıkıntılı süreçler yaşamıştı. Siyah-beyazlıların tecrübeli isminin performansı da buna bağlı olarak düşüş gösterdi.

YÖNETİMİ BEKLİYOR

Oyuncunun aklındaki bir diğer konu ise sezon sonu bitecek sözleşmesi... Gelecek sezon da takımda kalmak isteyen Josef de Souza, mukavelesini uzatmak için yönetimden haber bekliyor.

Siyah-beyazlı idarecilerin de teknik direktör Şenol Güneş ile görüşme gerçekleştirdiği ve 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili +1 yıl daha kalması düşüncesi ağır bastığı öğrenildi.

Güneş, ilk iki sezonunda sergilediği performansla birlikte takımın en iyilerinden olan ve taraftarın da sevgisini kazanan Josef'i yeniden hırslı bir şekilde sahaya odaklamak istiyor.

GÜNEŞ'İN TECRÜBELİ İSİM TALEBİ

Tecrübeli çalıştırıcı, gelecek sezon Atiba'nın da devam etmeyeceğini düşünerek takıma bir tecrübeli ismin fayda sağlayacağına inanıyor.

1 YILLIK İMZA

Bu doğrultuda Josef de Souza ile geçtiğimiz sezon da olduğu gibi yine devre arası 1 yıllık sözleşme uzatmak için masaya oturulacağı belirtildi.

ALACAĞI MAAŞ...

Ancak bu kez 1.6 milyon Euro maaş yerine 1 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı kaydedildi.

Tarafların bu şartlarda anlaşma sağlaması imzaların kısa bir süre sonra atılması bekleniyor.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 maçta forma giyen Brezilyalı orta saha 1 asist yapmıştı.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI