Beşiktaş'tan İtalya'ya transfer çıkarması

Beşiktaş'ta transferde ilk hedef; Adem Ljajic...

Beşiktaş yönetimi, sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Adem Ljajic’in bonservisini almak için İtalya’ya çıkarma yapacak. Beşiktaş’ın ligi ilk üç içinde tamamlaması halinde satın alma şartlarının hepsinin gerçekleştiği yıldız oyuncunun tapusunun alınması için resmi girişimlere başlanacak.

Ödeme planı üzerinde görüşülecek

Beşiktaş’ın 6.5 milyon Euro’ya satın alabileceği oyuncu için yönetimin ödeme planı üzerinde Torinolu yetkililerle bir görüşeceği ifade edildi. Yaşanan mali sorunlardan dolayı Beşiktaş’ın Ljajic’in bonservis bedelini taksit taksit ödemek istediği belirtildi. Beşiktaş yönetimi böylelikle yaşanan ekonomik sıkıntıyı bir nebze açmak istiyor.

Adem Ljajic’in gönlü kalmaktan yana

Öte yandan bu transferde Beşiktaş’ın elini güçlendiren tek etken ise Ljajic’in şu ana kadar yaptığı tüm açıklamalarda Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve kalmak istediğini ifade etmesi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI