Beşiktaş'tan Ivan Martic'e Transfer Teklifi

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta tranfserde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Savunmaya takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Craiova'dan ayrılan ve boşta olan İsviçreli futbolcu Ivan Martic'i transfer gündemine aldı. Beşiktaş'ın Martic'e yıllık 500 bin Euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi. 

Victor Ruiz'in ayrılmasının ardından savunmaya takviye yapmak için arayışlarına devam eden Beşiktaş, bonservisi elinde olan Ivan Martic'e teklifte bulundu.

Rumanya'nın Craiova'yla takımıyla yollarını ayıran İsviçreli oyuncuya 2 yıllık transfer teklifi yapan siyah-beyazlılar, futbolcuya yıllık 500 bin Euro önerdi. Southampton ve Schalke'nin de gündeminde olduğu iddia edilen oyuncu, direkt forma giyeceği bir takım arıyor. Rumen basınına açıklama yapan Martic, Beşiktaş'ın harika bir kulüp olduğunu ifade ederek, "Beiiktaş'ın ilgisi hoşuma gitti. Prestijli bir kulüpten bahsediyoruz. Beşiktaş'ta forma giymek harika olur. Şu anda beklemedeyim" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI