Beşiktaş'tan Kagawa harekatı

Beşiktaş Kagawa için Japonya'da sponsor arıyor.

Beşiktaş yönetimi ara transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Japon yıldız Kagawa’nın bonservisini alabilmek için sponsor arayışında. Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticiler hafta başından beri Japonya’da bazı görüşmeler yapıyordu.

Beşiktaş'tan Uzak Doğu açılımı projesi

Siyah-beyazlı kulüp iki yıl önce Çin’e giderek başlattığı Uzak Doğu açılımına devam ediyor. Bu yıl Japon pazarına açılmak isteyen Siyah-beyazlı yönetim, Japon medya devi Mainichi ile sponsorluk anlaşması imzalamış. Devre arasında da Dortmund’dan sezon sonuna kadar Kagawa’yı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Başkan Fikret Orman da bu yaz döneminde Japonya’da kamp yapmayı veya hazırlık maçı oynamayı düşündüklerini kamuoyuna açıklamıştı.

Japon medya devinin temsilcileri ile Japonya’da yapılan görüşmelerde yıldız oyuncunun bonservisinin alınmasını için Siyah-beyazlı kulübün yetkililerine yardımcı olma sözü verdiği belirtildi. Japon devinin Türkiye’de yatırımları olmadığı için başka sponsorlarla Beşiktaş Kulübü yetkililerini bir araya getireceği kaydedildi. Yine Japon devi yetkililerinin Japon yıldızın özel sponsorları ile Beşiktaş heyetini tanıştırıp Siyah-beyazlı kulübe yardımcı olmak istediği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI