Beşiktaş'tan Kripto Uyarısı

Beşiktaş Kulübü, taraftarlarını dolancılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden taraftarlarına son günlerde görülen dolandırıcılıkla ilgili  uyarılarda bulundu.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle; 

"Değerli Taraftarlarımız,

Kötü niyetli bazı kişilerce, Beşiktaş Fan Token / Beşiktaş Coin / BJK Coin vs. adlar altında bir girişimde bulunulduğu tespit edilmiştir. Bu girişimin Kulübümüzle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu iş için açılmış olan internet siteleri ve ilgili kişiler hakkında gerekli hukuki işlemler derhal başlatılmıştır.

Kulübümüz, taraftarlarımızın takımlarına destek olma gayelerini, bu şekilde kötüye kullanan fırsatçılarla her alanda mücadele etmekteyse de bu mücadelede en önemli görevin siz taraftarlarımıza düştüğünü hatırlatmak isteriz.

Kulübümüzün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgiler haricinde, kendisini kulübümüzün görevlisiymiş ya da kulübümüzle sözleşme ilişkisi kurmuş gibi tanıtan hiçbir kişi veya kuruma itibar etmemenizi; böyle bir girişimi tespit ettiğinizde Kulübümüze bildirmenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK" ifadelerine yer verildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI