Beşiktaş'tan Lang için yeni hamle

Beşiktaş İsviçre milli takımı'nın yıldızı Lang için yeni teklifte bulundu.

Beşiktaş’ta sağ bek arayışları kapsamında Rafael da Silva’nın ismi ön plana çıksa da Michael Lang için bir kez daha girişim yapılacak. Siyah-beyazlı yönetim, Lyon’da forma giyen Brezilyalı Rafael da Silva’nın transferini de bitirme aşamasına geldi.

Şenol Güneş’in tercihi Michael Lang’tan yana

Öte yandan sağ bek transferi konusunda yöneticilerle bir görüşme yapan Güneş’in tercihinin Basel’de forma giyen Lang’tan yana olduğu ifade edildi. Transfer komitesi üyelerinin gelecek hafta içinde İsviçre kulübünün kapısını bir kez daha çalma kararı aldı. Yönetim, Basel’in bu oyuncu için istediği bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor.

Basel ile bir yıl daha sözleşmesi var

Geçen sezon Basel forması altında oldukça başarılı bir sezon geçiren ve şu anda İsviçre Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden yıldız futbolcunun kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI