Beşiktaş'tan Lucescu yoklaması

Beşiktaş Yönetimi, Lucescu Ailesi için nabız yokluyor.

Beşiktaş'ta teknik adam arayışları devam ediyor. Camianın içinden gelen bir ismi düşünen Fikret Orman yönetimi, farklı bir opsiyonu da değerlendiriyor. Rumen basınında çıkan iddialarla gündeme gelen Razvan Lucescu-Mircea Lucescu formülünün yönetim içinde de konuşulduğu öğrenildi. Oğul Lucescu, PAOK'un başında Yunanistan'daki Olympiakos hegemonyasını yıkmaya doğru gidiyor, şampiyonluğa koşuyor.

MAYISTAN ÖNCE AÇIKLANMAZ

MIRCEA Lucescu'nun sportif direktör olacağı, Razvan Lucescu'nun da takımı yöneteceği formülün Başkan Orman'ın beğenisini kazandığı belirtiliyor. Yunanistan'da liglerin mayıs başında bitmesi nedeniyle şimdilik bu fikir beklemede. Camiada Lucescu'lara dair bir nabız yoklaması yapılıyor. Başkanlık seçimi öncesi bu formül destek bulursa hayata geçirilecek. Özellikle baba Luce'nin genç futbolculara yönelik çalışmaları yönetimin dikkatini çekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI