Beşiktaş'tan Mame Diouf Hamlesi

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa süre kala puan farkıyla lider durumda bulunan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Hatayspor’un 33 yaşındaki Senegalli forveti Mame Diouf için yönetime “Transferi bize büyük katkı sağlar” raporu verdi.

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa süre kala puan farkıyla lider durumda bulunan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Hatayspor’un 33 yaşındaki Senegalli forveti Mame Diouf için yönetime “Transferi bize büyük katkı sağlar” raporu verdi.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlığının ardından forvet arayışı için yeniden hız kazandı. Gelen ilk bilgiler Cenk'in en iyi ihtimalle gelecek sezonun devre arasında sahalara dönebileceğini işaret ettiği için siyah-beyazlılar en doğru hamleyi yapmak için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın aklı ise Hatayspor'un Senegalli golcüsü Mame Diouf'ta.

OPSİYONU VAR AMA GÖRÜŞÜLÜR

Herkesin aksine Hatayspor'un başarısını Boupendza'ya değil Diouf'a bağlayan Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" diyerek yönetime mesajı verdi. Diouf'un Hatayspor'la sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ancak Hatayspor'un opsiyon hakkı olduğu için siyah-beyazlı yönetim, güney ekibi ile görüşme yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI