Beşiktaş'tan Muhammed Himmet hamlesi

Beşiktaş yönetimi, takımı gençleştirme operasyonu kapsamında PTT Birinci Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Muhammed Himmet Ertürk’ü listesine aldı.

Beşiktaş yönetimi, takımı gençleştirme operasyonu kapsamında PTT Birinci Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Muhammed Himmet Ertürk’ü listesine aldı. Siyah-beyazlılar, bu sezon başında beri genç oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor.2012-13 sezonunda Beşiktaş alt yapısında oynayan ancak sonra Denizlispor’a transfer olan 1994 doğumlu oyuncu bu sezon yeşil siyahlılarda 12 maçta forma giydi, bir gol attı. 

Futbola Aydın Pamukspor’da başlayan Himmet, 2013-14 sezonu başında Denizlispor’da profesyonel oldu. Himmet, Kırıkhan ve Gazişehir’de de forma giydi. Genç oyuncunun kulübü ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI