Beşiktaş'tan müthiş gelir

Beşiktaş 2017-2018 sezonunda gelir şampiyonu oldu

2017-2018 futbol sezonunda yüzdesel anlamda gelirlerini en çok artıran lig şampiyonu Galatasaray olsa da gelir sıralamasının zirvesinde Beşiktaş yer aldı. Aktif Bank’ın bu sene üçüncüsünü hazırladığı “Futbol Ekonomisi Raporu-Ekolig”in sonuçları, Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer, Passolig Genel Müdürü Kazancı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda paylaşıldı.

Beşiktaş yine zirvede

2016-2017 futbol sezonunda 521,1 milyon lira kazanarak ligin gelir yarışında ilk sırada yer alan Beşiktaş, 2017-2018 futbol sezonunda da finansal yükselişini sürdürüp 729,1 milyon lira gelirle sezonun en fazla kazanan takımı oldu.

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı: 4 büyüklerin geçtiğimiz sezon toplam gelirleri, bir önceki sezon 1,4 milyar lira iken, 1,9 milyar liraya çıktı. Beşiktaş, toplam gelirlerde liderliği kimseye bırakmadı, 700 milyon lira bandının üzerine çıktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI