Beşiktaş'tan Müthiş Gelir Kaybı

Beşiktaş, son 1 yılda 71.8 milyon Euro kayıp yaşaması dikkat çekti.

2019-20 sezonunda Beşiktaş işletme geliri olarak 74.2 milyon euro kazanç elde ederken, karlılık açısından 71.8 milyon euro tutarında kayıp yaşadı.

Football Benchmark son beş yılda olduğu gibi, bu yıl da Avrupa’nın önde gelen liglerinde şampiyon olan takımların mali performansıyla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırladı.

Avrupa Şampiyonları Raporu’nun ‘Covid-19 boyunca ve sonrasında futbol’ başlıklı ikinci bölümünde Beşiktaş ve Galatasaray’ın karlılık ve işletme geliri rakamlarına yer verildi. 

Akşam'ın haberine göre, 2019-20 sezonunda Beşiktaş işletme geliri olarak 74.2 milyon euro kazanç elde ederek geçen sezona göre %24,8 oranında düşüş yaşarken karlılık açısından 71.8 milyon euro tutarında kayıp yaşadı.

Galatasaray ise işletme geliri olarak 129 milyon euro kazanç sağlayarak geçen sezona göre %11.8 oranında düşüşle karşılaşırken karlılık açısından 7 milyon euro kayıpla karşı karşıya kaldı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI