Beşiktaş'tan Müthiş Seri

Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor'u 5-1 mağlup eden Beşiktaş, zirveye biraz daha yaklaştı.

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada rahat bir oyun sergileyen siyah-beyazlı ekip, her iki yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti.

Siyah-beyazlı takım, Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada lider Medipol Başakşehir'in 3 puan gerisinde yer aldı.

 İç sahada yenilmezlik 35 maça çıktı

Beşiktaş, iç sahadaki yenilmezlik serisini 35 maça çıkardı.

Süper Lig'de kendi sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak alan Beşiktaş, Osmanlıspor'u mağlup ederek 35 iç saha maçında rakiplerine galibiyet şansı vermemiş oldu.

Beşiktaş, 6'sı Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 27'si de Vodafone Park'ta olmak üzere ev sahibi sıfatıyla oynadığı son 35 maçta 28 galibiyet ve 7 beraberlikle 91 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 85 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 25 gol yedi.

Dolmabahçe'de üst üste farklı skorlar

Beşiktaş, Osmanlıspor karşısında aldığı sonuçla Vodafone Park'ta üst üste 3. kez farklı galibiyete ulaştı.

Dolmabahçe'de Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yenen, ligde Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Osmanlıspor'u ise 5-1'lik skorla geçti.

Beşiktaş, bu 3 karşılaşmada toplam 17 gol attı ve kalesinde sadece 1 gol gördü.

Vodafone Park'ta Osmanlıspor'u rahat geçiyor

Beşiktaş, Osmanlıspor'u Vodafone Park'ta son 3 sezonda rahat geçti.

Stadın hizmete girdiği 2015-2016 sezonunda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı takım, geçen sezonki lig mücadelesini ise 4-0 kazandı. Beşiktaş, 2017-2018'deki lig maçında ise rakibini bu statta 5-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlı ekip, bu 3 maçta rakibine 12 gol atarken, 2 gol yedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI