Beşiktaş'tan NBA'ye

Beşiktaş'ın genç basketbolcusu Alperen Şengün'e NBA yolunda. Siyah-Beyazlı takımın genç pivotu Alperen Şengün'e NBA ekiplerinden New York Knicks'in talip oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaş'ın genç basketbolcusu Alperen Şengün'e NBA yolunda. Siyah-Beyazlı takımın genç pivotu Alperen Şengün'e NBA ekiplerinden New York Knicks'in talip oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika gelişmesi... Beşiktaş Icrypex'in yıldızı her geçen daha fazla parlayan genç pivotu Alperen Şengün'e NBA'den ilk talip belli oldu. Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre Beşiktaş basketbol takımının genç yıldızı Alperen Şengün'e NBA'dan teklif var. 

Bu sezon sergilediği performansla hem ligin hem de takımının en öne çıkan isimlerinden olan 18 yaşındaki başarılı oyuncu için New York Knicks draft kararı aldı. ABD basınının da dikkatini çeken ve 2021 draftinde ilk turdan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Alperen için NBA ekibi New York Knicks uzun süredir takipteydi. ABD'li basketbol scoutlarının yakından izlediği milli basketbolcunun yaz aylarında yapılacak draftlerde New York Knicks tarafından seçilmesi bekleniyor.

ABD'de yayınlanan draft listelerinde bir numaralı Avrupalı oyuncu olarak gösterilen Alperen Şengün, kendi pozisyonunda ise draft listelerinde ikinci sırada yer alıyor. Basketbol Süper Ligi'nde 28.13 dakika ortalamasıyla süre alan Alperen, 19.58 sayı ortalaması yakalarken, 10.11 toplam ribaund ve 1.95 blok ortalamasıyla yıldızı parlattığı bir sezon geçiriyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI