Beşiktaş'tan N'diaye bombası

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Galatasaray’dan İngiltere’ye transfer olan Badou Ndiaye transferinde büyük gelişme kaydetti. Stoke City’nin küme düşmesinden dolayı Senegalli yıldızın takımdan ayrılacağı ifade ediliyor.

Yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için birçok ülkeden teklif var. Beşiktaş transfer komitesi daha önce temas kurduğu oyuncudan olumlu cevap almıştı.

Ndiaye ile anlaşıldı

Fanatik’te yer alan habere göre hem 8 hem de 10 numara pozisyonunda oynayabilen 27 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş, Stoke City’ye kiralama teklifi yaptığı ve görüşmelerin sürdüğü dile getirildi. Siyah-beyazlıların Ndiaye’ye yıllık 2.7 milyon Euro önerdiği ve futbolcunun bu teklifi kabul ettiği dile getirildi.

Menajeri: N'diaye Stoke City’den ayrılacak

Yıldız oyuncunun menajeri William D’avilla, geçtiğimiz aylarda bu transferle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: “Birçok kulüp Ndiaye ile ilgileniyor. Bonservisi ile satış veya başka bir kulübe kiralama yönünde bir ayrılık gerçekleşecek. Bu bizim ve Stoke City arasındaki pazarlık sonucunda ortaya çıkacak. Geçen sezon başında formasını giydiği Galatasaray alternatiflerin başında. Ama Türkiye’den diğer seçenekleri de görmemiz gerekiyor. Beşiktaş veya Fenerbahçe olmaz diyemem”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI