Beşiktaş'tan Ndidi açıklaması

Beşiktaş, Wilfred Ndidi'nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe derbisinin 85. dakikasında uyluk arka bölgesinde ağrı hisseden Ndidi, oyuna devam edemedi ve kenara alınmıştı. 

MR sonucu açıklandı

Siyah-beyazlı kulüp, oyuncunun sağlık durumuna ilişkin resmi açıklama yaptı. Açıklamada, Ndidi’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesi sonucunda uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi.

Beşiktaş’tan resmi açıklama

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakanın 85. dakikasında uyluk arkasında ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Wilfred Ndidi’nin yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır. Tedavisine başlanmıştır.”

Sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Ndidi’nin sakatlığının derecesine göre birkaç hafta sahalardan uzak kalabileceği değerlendiriliyor. Sağlık ekibinin oyuncunun dönüş sürecini yakından takip ettiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI