Beşiktaş'tan Okaka Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Ara transfer dönemi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, bu sezon Başakşehir formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Nijerya asıllı İtalyan forvet Stefano Okaka'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan ve 2 maç sonra puan kaybeden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı.

Bu sezon forvet bölgesinden istediği performansı alamayan siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılarla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan basınında çıkan haberde, Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmadığı ve Başakşehir forması giyen Stefano Okaka'yı gündemine aldığı belirtildi.

Haberde siyah-beyazlıların Okaka ile ocak ayı içerisinde sözleşme imzalamayı planladığı ancak Başakşehir'in tecrübeli golcüyü bırakmasının zor olduğu vurgulandı.

Bu sezon Başakşehir formasıyla 23 maça çıkan Stefano Okaka, 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. 32 yaşındaki forvetin turuncu-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

A Spor 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI