Beşiktaş'tan önemli uyarı

Beşiktaş Kulübü üyeliği düşen kongre üyeleriyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu

Beşiktaş Kulübü, aidat borcu nedeniyle üyeliği düşen ve aftan yararlanmak isteyenler için 31 Ekim 2018 tarihin son gün olduğu hatırlattı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklama şöyle; 

"Kulübümüzün, 15 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı’nda genel kurul üyelerimizin oy çokluğuyla kabul ettiği tüzük maddesi gereğince; aidatlarını üç dönem ödemediği için üyeliği düşen taraftarlarımız affedilmiştir.

Söz konusu aftan yararlanmak isteyen üyeliği düşmüş taraftarlarımızın 31 Ekim 2018 tarihine kadar güncel üye giriş ücreti ile birlikte gerekli evrakları hazırlayarak yeni üyelik başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Üyelik işlemleri tamamlanan taraftarlarımızın 31 Aralık 2018 tarihine kadar Seçme ve Sicil Kurulu’muza başvuruda bulunmaları halinde eski üyelik numaraları ve kıdemleri kendilerine verilecektir.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI