Beşiktaş'tan Origi bombası

İngiliz medyasından Beşiktaş için flaş transfer iddiası

İngiliz basınında yer alan haberlere göre ESPN yorumcusu Shaka Hislop, Liverpool'un Origi'nin transferine izin vermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Liverpool, Origi'ye izin vermeli. Beşiktaş onun için iyi bir adres. Hem oyuncu hem de kulüpler için bu transfer oldukça mantıklı."

Geçen sezon ligde dördüncü olarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta forvet listesinde birçok isim bulunuyor. Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlıların gündeminde dünyaca ünlü bir yıldız var! İddiaya göre Beşiktaş, golcü oyuncu için çok gizli bir operasyon yürütürken Negredo'nun gitmesi halinde maaş bütçesinde oluşacak boşluk Mandzukic için kaynak olacak. Ancak Higuain'i Milan'a zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak olan Juventus'un diğer golcüsü olan Mandzukic'i bırakması beklenmiyor.

Beşiktaş yabancı transferinde girişimlerini sürdürürken İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Çizme'nin önde gelen gazeteleri Siyah- Beyazlı takımın İtalyan takımı Genoa'nın formasını giyen Gianluca Lapadula ile yakından ilgilendiğini duyurdu. Genoa'nın bu oyuncu için 15 milyon Euro istediği de vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI