Beşiktaş'tan Origi harekatı

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Beşiktaş yönetimi, devre arasında forvet hattına bir golcü arayışları kapsamında geçen yıllarda da gündemine aldığı Divock Origi ile ilgileniyor. Siyah-beyazlı yönetim, Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki genç forveti ocak ayında kadrosuna dahil etmek istiyor.

Son 3 maçtır kadroda yok

İngiliz ekibinin geniş kadrosu içinde fazla forma şansı bulamayan Belçikalı forvet, son üç maçtır da kadroya dahi alınmadı. Jurgen Klopp’un bu oyuncuyu oynatmak istese de geniş kadrodan dolayı şu ana kadar fazla forma şansı tanıyamadı.

Beşiktaş, Divock Origi’yi kiralayacak mı ?

Liverpool’un geleceğe yatırım olarak gördüğü genç golcüyü satmaktan ziyade kiralamak istediği ifade ediliyor. Beşiktaş’ın ise satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği belirtiliyor.  Siyah-beyazlı yöneticilerin bu futbolcunun Aboubakar gibi patlama yapabileceğini konuştuğu aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI