Beşiktaş'tan Pepe açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Pepe'nin zatılacağı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında Portekizli yıldız Pepe’nin satılacağına yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı. Başkan Orman, Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı.

Portekizli oyuncunun satılıp satılmayacağına yönelik bir soruya başkan Orman, “Şu anda gündem boş olunca boş konular konuşuluyor. Pepe satılıyor diyorlar. Oyuncunun bizimle 8 aylık sözleşmesi var. Taraftarlar bunlara inanmasınlar” dedi.

Orman'dan Erdal Torunoğulları’na yanıt 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Erdal Torunoğulları’nın kendisi hakkında bir gazeteye yaptığı açıklamalar konusunda da Başkan Orman, “Erdal Torunoğulları’nın yönetimdeki görevi bitti. Artık polemiğe gireceğim durumda değil. Beşiktaş’ta yöneticilik yaptı. İyiliğiyle kötülüğüyle onu tarih yazacaktır. Hep iyi olanları söylemiş, gerçekleri ben de biliyorum. Ona yeni hayatında başarılar diliyorum. Beşiktaş’a hizmet etmek isterse benim yönetimimde değil ama başka yönetimlerde yapabilirler. Beşiktaş’ın gündemi şampiyonluktur.”

Başkan Orman, Vodafone Park zeminin 25 Ekim’de oynanacak Genk maçına hazır olacağını sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI