Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması

Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile oynanan maçta önemli oyuncularından Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın sakatlandığını duyurdu.

Beşiktaş'tan Ankaragücü Maçı Sonrası Sakatlık Şoku: Rachid Ghezzal ve Milot Rashica Sakatlandı 

Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile oynanan maçta önemli oyuncularından Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'nın sakatlandığını duyurdu. Siyah-Beyazlı kulüp, yaptığı açıklamada Ghezzal'ın sağ uyluk arka adalesinde, Rashica'nın ise sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini belirtti.


Futbol A Takımı, Ankaragücü müsabakasında sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Rachid Ghezzal'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (semitendinosus) kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem saptandığını bildirdi. Aynı maçta sol uyluk üst iç kısmında ağrı yaşayan Milot Rashica'nın ise sol uyluk üst iç adalesinde (pectineus) gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.


Rachid Ghezzal ile Milot Rashica'nın tedavisine sağlık ekibinin başladığı belirtildi.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, önemli oyuncularından sakatlık şoku yaşadı ve teknik heyetin oyuncu rotasyonunda değişikliklere gitmesi bekleniyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI