Beşiktaş'tan Savic harekatı

Yeni sezonda savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in 33 yaşındaki tecrübeli stoperi Stefan Savic'i gündemine almıştı.

Beşiktaş, Stefan Savic Transferinden Vazgeçmiyor

Yeni sezonda savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in 33 yaşındaki tecrübeli stoperi Stefan Savic'i gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılması beklenen Karadağlı oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Transfer görüşmeler başlıyor

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş yönetimi kısa süre içerisinde tecrübeli savunmacının menajeriyle masaya oturacak ve oyuncunun şartları hakkında bilgi alacak. İki taraf arasında yapılacak görüşmenin ardından transferin olumlu ya da olumsuz anlamda şekillenmesi bekleniyor.

Teklifler alıyor 

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maça çıkan Savic, takımına skor katkısı sağlayamasa da savunmadaki performansıyla dikkat çekti. Savic, söz konusu karşılaşmalarda 6 sarı kart gördü. İspanyol ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı bulunan oyuncuya, İtalya'dan da teklifler olduğu gelen haberler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI